Omdat ik al een beachflag voor buiten had besteld die 100% goed was heb ik deze binnenvlag besteld helaas zijn de kleuren op het doek van deze binnenvlag wat vaag en de standaard is ook een beetje slapjes waardoor het doek niet helemaal goed hangt. Communicatie was prima.
Fluisterwimpel is fantastisch, je hoort hem niet, zelfs niet bij windkracht 4.
Hallo Willy, Fijn dat je tevreden bent met je fluisterwimpel! Bedankt voor de review. Met vriendelijke groeten, Marketing DVC
Prima als altijd
Hallo Wijtze, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groeten, Marketing DVC
Bestel altijd bij de DVC. Goede kwaliteit vlag of wimpel. Altijd de juiste maat.
Hallo Sylvia, Fijn dat je wederom tevreden bent met onze producten! Met vriendelijke groeten, Marketing DVC
Hallo Patrick, Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groeten, Marketing DVC
Allereerst duurde de verzending ruim een week Vervolgens kwam de zending keurig binnen. Maar ik bestelde bij DE autoriteit op vlaggen gebied voor kwaliteit. De vlag zelf is zeker niet van een hogere kwaliteit dan mijn oude Gamma vlag, de clipjes om de vlag halfstok te hangen zijn veel te klein om rondom de vlaggenstok te klemmen. Volgende keer maar weer gewoon naar de bouwmarkt
Beste Pieter, Vervelend om te horen dat de verzending langer heeft geduurd dan de bedoeling was. Helaas ligt dit bij de verzendende partij en hebben we hier geen invloed op. De flagclips die u heeft ontvangen lijken wellicht wat klein, maar zijn zeker geschikt voor de gevelstok waarbij ze geleverd zijn. Omdat de vlag goed strak moet hangen is het belangrijk dat ze stevig om de vlaggenstok zijn bevestigd. Ze zijn dan ook gemaakt van hard materiaal waardoor ze even met enige kracht erop geklikt moeten worden, maar daarna ook voor een strak resultaat zorgen! Mochten ze onverhoopt toch breken, kunt u dat natuurlijk bij de klantenservice aangeven. De kwaliteit van de vlag is lastig te vergelijken. Dit heeft altijd te maken met soort materiaal waarvoor gekozen is. Daarnaast hoeft het niet te betekenen dat een dunnere vlag van mindere kwaliteit is dan zwaarder/dichter doek. Wanneer de stof meer lucht doorlaat, kan de wind de vlag ook minder beschadigen en kunt u dus langer van uw vlag of wimpel genieten! We hopen dat dit wat meer duidelijkheid schept. Vriendelijke groeten, Marketing DVC
Nadat mijn concept was afgekeurd, is door DVC een nieuw afbeelding die ik heb opgestuurd in het bestaande ontwerp geplaatst.
Prima producten geleverd. Maar jammer dat doek en constructie niet op de afgesproken momenten zijn bezorgd
Beste Mick, Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de bezorging. Helaas hebben wij hier geen grip op, aangezien dit door een externe partij wordt verzorgd. Natuurlijk nemen de feedback wel mee. Fijn dat de producten wel naar tevredenheid zijn! Vriendelijke groeten, Marketing DVC
Hetgeen op de site wordt vermeld klopt geheel met hetgeen je ontvangt. Als er een optie is om pluggen en roestvrije schroeven ook te bestellen is het een ster extra.
Opgeven van vlaggen met de juiste afmetingen is gemakkelijk, onze grafisch ontwerper had de vlaggen ontworpen en wij konden eenvoudig de opdracht doorgeven, laten controleren en uitvoeren.
Hallo, Fijn dat je een prettige ervaring met ons bestelsysteem had! Bedankt voor de review. Vriendelijke groeten, Marketing DVC
vriendelijk en behulpzaam.
Hallo J.h.w, Fijn dat je een positieve ervaring had. Bedankt voor de review! Vriendelijke groeten, Marketing DVC
Zowel het bestellen als afleveren ging lekker vlot
De bestelling was compleet en van goede kwaliteit. Niets op aan te merken
Bedankt voor je review Niels! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Snelle levering en mooi product
Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
We hebben weer een DVC Nederlandse fluisterwimpel van 3,50m gekocht. Waarom? Omdat deze wimpel gewoon super goed is gemaakt. Tip voor DVC laat met wat details foto’s zien dat deze wimpel van drie verschillende stroken stof is gemaakt = sterk en duurzaam / de bevestiging van het stokje / koord met “touwhaak” / “rvs” spijkertjes / ……
Beste Piet, Bedankt voor je review en je goeie tip! Veel vlagplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Van de hulp bij het ontwerp tot de levering alles top geregeld. De vervoerder GLS vind ik niet top qua snelheid en communicatie maar dat doet niets af aan de service en kwaliteit van DVC. We gaan zeker meer bestellen.
Beste Sander, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met onze service en kwaliteit. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Top, goed en snel geleverd
Bedankt voor je review Johan! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Nette opdruk op uitstekend kwaliteit vlag. Ze helpen je graag en help uitstekend mee. Vlagstokken zijn ook van goede kwaliteit.
Beste Jelke, Bedankt voor je positieve review! We wensen je veel vlagplezier. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Mooi product
Bedankt voor je positieve review Maria! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Snel, makkelijk en fantastisch resultaat bij het maken van eigen vlaggen! 10/10
Goed om te horen Jonathan! Bedankt voor je review en veel vlagplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Grote vlaggen besteld. Met een ontwerp met te weinig piksels. Maar dat is zeer goed aangepakt en met een fantastisch resultaat
Wat fijn om te horen dat het resultaat naar wens is! Veel vlagplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Producten en service van DVC zijn goed. Iedere keer word ik ontzorgt.
Beste Robert, Bedankt voor je feedback en je compliment over onze producten. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Originele beoordeling
Producten van DVC zijn goed. Een faktuur sturen voor werkzaamheden bij de plaatsing die zijn uitgevoerd door "personeel" van de klant is niet netjes
Beste Robert, Bedankt voor je feedback en je compliment over onze producten. Wat betreft de facturatie: ik heb van mijn collega begrepen dat hierover al contact is geweest en dat er inderdaad iets mis is gegaan in de verwerking. Gelukkig is dit inmiddels opgelost. Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Jullie blijven mijn leverancier
Beste Rien, Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Erg mooie afwerking en makkelijk te bestellen.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Alles vlot geregeld, vriendelijke medewerkers.
Bedankt voor je positieve woorden! Veel vlagplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!