voor m'n moeder haar 101 ste verjaardag heb ik een nieuwe wimpel gekocht, de "oude" was na jaren versleten.
De blauwe vlag met de vredesduif is een onafgewerkt lapje kunststof van 1,5 × 1 m; geen zoom erin. De regenboog vlag echter is met een zoom afgewerkt. Dat ziet er meteen beter uit. Beide vlaggen hebben natuurlijk wel een bies met een lusje en een touwtje. Ik vind dus € 20 voor zo’n simpel lapje bedrukte stof zonder zoom best een hoop geld. Het hele bestel- en afleverproces was goed geregeld
Eenvoudige bestelling, goede prijs, uitstekende communicatie, snelle levering
Fijne service
Vlotte levering in keurige verpakking
Alles volgen afspraak verlopen
Mooie vlag met wimpel met houder Voor jaren weer plezier van !
Dankjewel voor je bericht! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Via de internet site bestellen, afrekenen, te horen krijgen wat de planning voor plaatsing zal zijn. Na een tijdje op de afgesproken dag de monteurs begroeten, praatje pot doen en dan als laatste genieten van een mooie vlaggenmast. Kortom, zoals het hoort.
Bedankt voor je review! Fijn dat alles zo soepel is verlopen. Veel plezier met de vlaggenmast! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Stille wimpel erg mooie uitvoering.
Dankjewel voor je mooie review Marga, fijn dat de wimpel zo goed bevalt! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Mooie vlag van geryceclede PET-flessen en net afgewerkte vlaggenstok. De oranje dop erop is van plastic zoals ook aangegeven, en oogt ook plastic. De vlagbevestigers zijn ook erg handig.
Dankjewel Arjan, wat goed om te horen dat je tevreden bent met de vlag en de afwerking. Fijn dat het allemaal naar wens is! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Helder bestelproces, snelle levering en goede kwaliteit
Wat fijn om te horen, dankjewel voor je positieve woorden Cees! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Hele kleine vlag .. Moeten meer opties voor maten zijn ..
Beste Sandra, Dankjewel voor je review. Fijn dat de levering vlot ging! Jammer dat de vlag kleiner uitviel dan je had verwacht. We nemen je suggestie voor meer maatopties mee. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Snelle service, gebruiksvriendelijke site. Ik selecteerde de grootste bootvlag met de mooiste afwerking, maar ben nog niet tevreden. Ik wilde een grotere,maar die is niet te selecteren.
Beste Michiel, Dankjewel voor je review. Fijn dat de service en site bevielen, al jammer dat de vlag niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. Mocht je willen delen wat je precies miste, dan horen we dat graag! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Goede kwaliteit
Wat fijn om te horen, dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Snelle levering goed product Chapeau
Dankjewel voor je mooie woorden Wim, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Prima kwaliteit en goede service, helaas duurde de levering iets langer dan gepland waardoor ik op Koningsdag en bevrijdingsdag niet kon vlaggen. Had ook laat bedteld..
Een progress vlag wordt niet dagelijks besteld, maar het heeft maar een paar dagen geduurd eer we deze mooie, grote vlag in huis hadden. Hij gaat in de mast, in de top. Top!
Bedankt voor je review Nicole! Fijn dat de vlag zo snel binnen was en in de top mag wapperen. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Een mooie vlag
Dankjewel Ronnie, fijn dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Ben blij met de nieuwe wimpel. Klopt het dat de wimpel na 1,5 jaar versleten is? We hebben deze wimpel alle dagen in de mast.
Beste Gerard, Fijn om te horen dat je blij bent met de wimpel en de levering! Wat betreft de slijtage: een wimpel die dagelijks in de mast hangt, slijt door weer en wind meestal al na een paar maanden. Dat deze het 1,5 jaar heeft volgehouden is dus eigenlijk behoorlijk lang. Bedankt voor je bericht! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Ghhjj
Wat goed om te horen, dankjewel! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
De bestelde Nederlandse vlag met wimpel is van goede kwaliteit. De bestelling werg netjes op tijd geleverd. Klasse!
Adequate afhandeling van de opdracht
Beste Willy, Dankjewel voor je review, fijn dat alles naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Via internet besteld Volgens afspraak direct volgens afspraak bezorgd
Beste Maarten, Bedankt voor je review! Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen. We zien je graag weer terug! Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Ik heb in het verleden ook gebruik gemaakt van jullie producten, dus de keus was makkelijk om bij jullie te bestellen. Het is het allemaal snel en netjes verlopen daardoor staat er nu een mooie mast. TOP
Prima service, levering zag er uit zoals bedoeld, op tijd geleverd en helemaal zoals de bedoeling!
Beste Antien, Wat leuk om te horen, dankjewel! Fijn dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Marketing DVC
Holwerderweg 25
9101PA Dokkum
Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!