De vlag is prachtig! Goed materiaal, netjes gedrukt.

• Uw oordeel over Event S N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met Event S N.v.t.
  • Zou u Event S aanbevelen? N.v.t.

Perfecte levering

Donderdagmiddag besteld. Met tijdzending de dag erna voor 12:00 besteld, precies zoals afgesproken. Perfect!

• Uw oordeel over Oostenrijkse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Oostenrijkse vlag N.v.t.
  • Zou u Oostenrijkse vlag aanbevelen? N.v.t.

Wetende dat er marche is geen medewerking

We hadden wat vlaggen nodig voor een optocht praalwagens tijdens dorpsfeest (eenmalig gebruik) wetende dat er nog al marche zit in de sales was er geen afspraak te maken over korting o.i.d. Gewoon 250 Euro voor een paar vlaggen voor eenmalig gebruik. Begrip is er nooit geweest ook niet voor overleg of er iets mogelijk zou zijn. Zodra je de order wilde plaatsen wat veel werk koste om de juiste maten etc te vinden (ook weinig hulp bij gekregen) worden de gesprekken in eens vriendelijker. Veel te commercieel en eeg stug.

• Uw oordeel over NAVO vlag
  • Beschrijf uw ervaring met NAVO vlag Veel te groot
  • Zou u NAVO vlag aanbevelen? Nee

Uitstekende wimpel zonder getik!

Zou het echt werken, zo'n fluisterwimpel? Ja dus. Uitstekende kwaliteit wimpel met een 'fluistersysteem' doet wat het beloofd. We hebben weer frisse kleuren in top van onze mast, maar zijn af van het getik zodra het waait. Wist niet dat het bestond, maar we blijven deze Nederlandse fluisterwimpel bij DVC kopen zodra het aan vervanging toe is. Zeer tevreden en bevelen het van harte aan.

• Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel Uitstekend
  • Zou u Nederlandse fluisterwimpel aanbevelen? Ja

Afwijkende vraag, prima resultaat!

Op een wat afwijkende vraag kreeg ik een correcte aanwijzing en nadien is deze perfect afgehandeld. dank hiervoor.

• Uw oordeel over Nederlandse vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse vlag Goed product
  • Zou u Nederlandse vlag aanbevelen? Ja

Heel tevreden

Ik heb een hele mooie vlag ontvangen, heel blij mee!

• Uw oordeel over Amerikaanse vlag - USA
  • Beschrijf uw ervaring met Amerikaanse vlag - USA Prachtige vlag
  • Zou u Amerikaanse vlag - USA aanbevelen? Ja

Mooi e wimpel

Moest even zoeken naar de juiste afbeelding die het systeem van de DVC wel accepteerde, want een svg-bestand kon ik niet uploaden. Met een .jpg-beatand ging het wel. Daarna was het snel gepiept.

• Uw oordeel over Bootvlag puntformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Bootvlag puntformaat Leuk wimpel
  • Zou u Bootvlag puntformaat aanbevelen? Ja

Super geregeld

Hoe is het mogelijk. Donderdag een spandoek besteld op maat en kleur, Vrijdag klaar en verstuurd. Zaterdag in huis.

• Uw oordeel over 1 werkdag
  • Beschrijf uw ervaring met 1 werkdag N.v.t.
  • Zou u 1 werkdag aanbevelen? Ja

Helemaal Top

Vlaggenmast besteld met fairy lights en tevens planning gemaakt voor plaatsing. 1 september kwam de man van DVC, een kundig, vriendelijk en gezellige man en binnen het hals uur was de stander geplaatst op vakkundige wijze. Gisteren 3 september de mast geplaatst door dezelfde monteur en 1,5 uur later was de mast geplaatst incl. koperen knop en wimperl. Geweldige service en een uiterst kundige monteur die je haast als vriend zou willen hebben. (aimable)

• Uw oordeel over Actiepakket Vlaggenmast met Fairybell
  • Beschrijf uw ervaring met Actiepakket Vlaggenmast met Fairybell gewoon super
  • Zou u Actiepakket Vlaggenmast met Fairybell aanbevelen? Ja

Goed materiaal, goede kleuren, goed afgewerkt en keurig verzonden.

• Uw oordeel over Seinvlag Q
  • Beschrijf uw ervaring met Seinvlag Q Prima materiaal.
  • Zou u Seinvlag Q aanbevelen? Ja

Weinig meedenkend

Ik had een eigen afdrukbestand ingediend met bestandscontrole. Achteraf bleek de afdruk niet de hele vlag te bedekken, waardoor er witte randen overbleven. Geen gezicht. Ik had daarover van tevoren feedback verwacht. Nu is alleen gekeken of de resolutie oké is. Ik had enige coulance verwacht. De site vind ik ook niet heel gebruiksvriendelijk. De afdrukkwaliteit is overigens prima!

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat mooi strakke vlag
  • Zou u Mastvlag rechtformaat aanbevelen? Ja

Alles perfect uitgevoerd

Bestelsite duidelijk..levering perfect

• Uw oordeel over Gevelvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Gevelvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Gevelvlag rechtformaat aanbevelen? N.v.t.

goed, behalve bezorging

Ik vond het heel vervelend dat ik het gekochte niet naar een afhaalpunt kon laten verzenden. Nu moest ik maar afwachten wanneer de bezorger zou komen.

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel N.v.t.
  • Zou u Nederlandse fluisterwimpel aanbevelen? N.v.t.

De vlaggen zijn prima!

Het bestelproces verliep soepel, de vlaggen zijn prachtig en ook onze eigen opmaak ziet er top uit al zeg ik het zelf ;-) Het opzetten op locatie daarentegen was een ander verhaal: de buizen schuiven niet goed in elkaar en verliep erg stroef. Als er eenmaal iets vast komt te zitten, ben je nog verder van huis en ontstaat er schade. We hebben er met een hele groep naar moeten kijken want het proces liep echt voor geen meter en wat we dachten zo even in elkaar te klikken, hadden we ons flink in vergist. Neem dus de tijd hiervoor :) Maar… eenmaal in elkaar gezet: stáát het wel prachtig!

• Uw oordeel over Beachvlag Sign Flag
  • Beschrijf uw ervaring met Beachvlag Sign Flag Mooi vlag, ingewikkeld systeem.
  • Zou u Beachvlag Sign Flag aanbevelen? Ja

Probleemloos shoppen bij DVC

Er wordt snel gereageerd en geleverd. Wimpel en kunststof stokje van goede kwaliteit. Aan te bevelen webwinkel.

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel N.v.t.

Hij hangt heel mooi

De wimpel is niet voor mij, is voor een goede vriend, en wat wimpelt hij mooi. Rij er elke keer voorbij om te genieten.

• Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel Zie boven

Goed en betaalbaar

Eenvoudige manier om goede kwaliteit en betaalbare vlaggen te bestellen

• Uw oordeel over Mastvlag rechtformaat
  • Beschrijf uw ervaring met Mastvlag rechtformaat N.v.t.
  • Zou u Mastvlag rechtformaat aanbevelen? N.v.t.

4000 euro te veel betaald

Er is 4000 euro te veel van mijn rekening afgeschreven. Kan gebeuren, maar ik heb bijna een week op mijn geld moeten wachten.

• Uw oordeel over Progress Flag
  • Beschrijf uw ervaring met Progress Flag mooi
  • Zou u Progress Flag aanbevelen? Ja

DVC: de partij voor een vlag

Zo om het jaar bestel ik een welkomstwimpel bij DVC. Hij hangt in de vlaggenmast bij ons appartementsgebouw en is een echte ‘eyecatcher’. Bij DVC is het bestelproces efficiënt ingericht en wordt de bestelling in een paar dagen perfect afgeleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel Perfecte eyecatcher
  • Zou u Nederlandse fluisterwimpel aanbevelen? Ja

Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle levering!

Snelle levering en mooie kwaliteit!

• Uw oordeel over Groningse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Groningse fluisterwimpel Mooie kwaliteit en geluidloos hangt de wimpel te pronken.
  • Zou u Groningse fluisterwimpel aanbevelen? Ja

Mooie vlag, top

Mooie pride intersekse vlag, goede levering, aanrader

• Uw oordeel over Intersekse Progress vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Intersekse Progress vlag N.v.t.
  • Zou u Intersekse Progress vlag aanbevelen? Ja

Gewoon goed

Kwaliteit goed maar slecht beschreven dat stille vaandel betekent geen ophang houtje Lek dat veel veel beter BNN uit! Nu zit ik opgescheept met hangmatten SLECHT

• Uw oordeel over Limburgse stille wimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Limburgse stille wimpel Weet niet wat stil betekent Legnuit
  • Zou u Limburgse stille wimpel aanbevelen? Nee

Stevige mooie bootvlaggen.

Dag, Dank je voor de mooie stevige bootvlaggen (België, Frankrijk, Italië en Europa ). Ik heb deze bij jullie besteld omdat ik vertrouwen heb en weet dat het goede kwaliteit is. Deze bootvlaggen komen aan mijn 'BOB YAK' fietskar als ik één van deze landen fiets. Jammer dat de Franse vlag een grotere maat heeft dan de overige. Zonnige groet, Peter

• Uw oordeel over Europese Unie vlag
  • Beschrijf uw ervaring met Europese Unie vlag Ik zal deze Eurovlag tussen de Belgische en Franse vlag hangen als dit van toepassing moet zijn. Sommige fransen zien de Belgische vlag voor een Duitse vlag.
  • Zou u Europese Unie vlag aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit en snel klaar.

We wilden voor een kamp graag een eigen spandoek hebben voor de editie. Vrij last minute bedacht. Op weg naar bestemming opgehaald in Dokkum. Fijn dat alles zo snel kon.

• Uw oordeel over Spandoek - standaard formaat
  • Beschrijf uw ervaring met Spandoek - standaard formaat Spandoek was van goede kwaliteit en voldeed aan de verwachting.
  • Zou u Spandoek - standaard formaat aanbevelen? Ja

Mooie wimpel

Mooie wimpel, helaas gaan ze maar een half jaartje mee…

• Uw oordeel over Nederlandse fluisterwimpel
  • Beschrijf uw ervaring met Nederlandse fluisterwimpel Verkleurt best snel en de punt verwaait

Holwerderweg 25

9101PA Dokkum

0519-228 228

Over DVC

Maak kennis met de mooie producten en verhalen van DVC. Bij DVC kun je terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Van de Enige Echte in Vlag & Doek mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog mooier: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!